Fidic

Praktična šola FIDIC izpolnila pričakovanja!

Z veseljem delim mnenje o udeležbi na izobraževanju »Praktična šola FIDIC«. V prvi vrsti bi pohvalil trud in prizadevanje organizatorja za izvedbo izobraževanja, ki je potekalo na način, da udeleženca seznani z uporabo FIDIC-a na primerih iz prakse. Predavatelji so bili vrhunski strokovnjaki, vsak iz svojega področja in so se prizadevali približati uporabo FIDIC-a udeležencem. Izobraževanje je povezalo vse vloge udeležencev pri gradnji. Kljub obširni temi izobraževanja, je organizatorju uspelo poudariti ključen namen uporabe FIDIC-a. Upam, da se v prihodnje še organizira izobraževanje na tak način.

Rudi Trauner
Služba za obnove, DARS
Kot udeleženka praktične šole FIDIC vam lahko povem, da sem bila zelo zadovoljna s predavatelji in njihovimi primeri.Na predavanju o FIDICU sem bila prvič in mi je bilo zelo zanimivo. Najbolj mi je bilo všeč predavanje o javnih naročilih, ker se tudi z javnimi naročili najbolj srečujem vsakodnevno in seveda, da je praktična šola FIDIC-a temeljila na primerih iz prakse.

Petra Smole
IPI Rogaška d.o.o.

 

Ostala mnenja udeležencev

Odlično, jasno, zelo razumljivo predstavljeno, veliko navedenih primerov prakse, s katerimi je še bolj zanimivo.
Dobil sem jasne odgovore, kako postopati v primeru spremembe cene. Glede na trenutno stanje na trgu, je to zelo dobrodošlo.
Super predavanje, ki mi je samo potrdilo napake naročnika na trenutnem projektu. Zelo uporabno in jasno.
Zelo razumljivo, super predstavitev, podprto s praktičnimi primeri!
Lepo pojasnjeni postopki v zvezi z javnim naročanjem.
Predavanje je bilo izredno zanimivo, predvsem opisi in predstavitve primerov iz prakse.